Voorbeelden

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeekadetkorps Nederland

Zeekadetkorps Nederland

Voor het korps heb ik een algemene website gemaakt. Tevens met een afgeschermd gedeelte, toegankelijk voor de leden. Het korps maakt actief gebruik van Facebook waar al het nieuws op wordt vermeld. Voor elk van de aangesloten korpsen in Nederland zijn er aparte pagina’s ontworpen.

www.zkk.nl

Zeekadetkorps Vlaardingen

Zeekadetkorps Vlaardingen

Voor het Zeekadetkorps Vlaardingen heb ik een website gemaakt met veel functionaliteiten. Webshop, agenda, nieuws, integratie met Facebook, integratie met nieuwsbrief module. Het is een one-page ontwerp die volgens de huidige website eisen is opgebouwd.

www.zeekadet.nl

Intranet Zeekadetkorps Nederland

Intranet Zeekadetkorps Nederland

Naast de website voor het Zeekadetkorps Nederland heb ik een apart, afgesloten gedeelte gebouwd. Een intranet wat alleen toegankelijk is voor leden van het Zeekadetkorps Nederland. Op dit gedeelte worden allerlei onderwerpen weergegeven voor de plaatselijke korpsen die hier hun informatie kunnen opzoeken. Het intranet is beveiligd en kan niet door derden worden geopend (behalve dan als men een login naam heeft en een juist wachtwoord).

Molen Aeolus, Vlaardingen

Molen Aeolus Vlaardingen

Het icoon van Vlaardingen. Voor de molen heb ik een nieuwe website gemaakt met WordPress. De stichting wilde af van de moeilijke manier om de oude website bij te houden. Met WordPress is iedereen in staat op eenvoudige wijze de content aan te passen. De website heeft als opening een introductie video en heeft naast gedetailleerde informatie een agenda en een nieuwspagina.

www.molenaeolus.nl

maker

Ik heb veel plezier in het maken van website’s. Neem contact op en dan gaan we direct aan de slag!

© 2016 e.a.a. internet

EN KIJK NAAR

BEL MIJ: 06 20 47 87 86